KITOLTÁK AZ ESKÜDT UTCAI HATÁRIDŐT ÉRDEN: Október 23-ig lezárva a vasúti átjáró
2020. október 11. írta: Smitt Róbert Író

KITOLTÁK AZ ESKÜDT UTCAI HATÁRIDŐT ÉRDEN: Október 23-ig lezárva a vasúti átjáró

eskudt_u.jpg

Szeptember 22-én a NIF Zrt. közleményben tudatta, hogy lezárta az Esküdt utcai vasúti átjárót az Érd és Érd alsót összekötő vágány projekt munkálatai apropóján. A tervek szerint október 9-én visszaadták volna a forgalomnak az utat, azonban most közölték, hogy kitolták a határidőt.

Azt írták, hogy a fejlesztés részeként megvalósuló Érd-alsó – Érd állomás közötti összekötő vágány jelentős többletkapacitást eredményez majd a mai állapothoz képest, mivel a pálya már 80 km/h pályasebességgel lesz járható 225 kN tengelyterhelés mellett.

A projekt keretében új felsővezeték, távközlési hálózat, vonatbefolyásoló és biztosítóberendezések, valamint műtárgy (híd) épül. A kizárás ideje alatt az építési technológia jellegéből fakadóan a gyalogos és kerékpáros közlekedés sem megoldható. A tervek szerint a munkával október 9-ig végeztek volna, azonban most azt írták, hogy a kábelalépítményi kivitelezés során felmerült technológiai változás (előre nem látott közművek) miatt a lezárás meghosszabbítására van szükség 2020.10.23. 18:00-óráig.

 (forrás: érdmost)

 Fotó: érdmost

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2016234988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása