SZEMÉLYESEN NE MENJÜNK AZ ÉRDI HIVATALBA: az ügyintézés megváltozott
2020. október 12. írta: BoldogÉ

SZEMÉLYESEN NE MENJÜNK AZ ÉRDI HIVATALBA: az ügyintézés megváltozott

erd-mapinio-net.jpg

Fontos, hogy az egyre komolyabbá váló járványügyi helyzetben a vírusveszélyt minél minimálisra szorítsuk úgy, hogy közben a szükséges ügyeket is lehessen intézni.

Emiatt korlátozásokat vezettek be a Polgármesteri Hivatalban: a legfontosabb, hogy írásban fogadják a beadványokat, személyesen csak kivételes esetben, telefonos egyeztetést követően lehet felkereni a hivatalt.

A beadványokat a portán kihelyezett gyűjtőlábába tehetjük, ha nem elektronikus vagy postai úton tettük meg.

Az Adócsoport, a Városrendészeti csoport, a Végrehajtási Csoport, a Főépítészi Csoport munkatársai ügyfélfogadási időben, telefonon előre egyeztetett időpontban, a Polgárok Házában működő ügyfélszolgálaton találhatóak meg. 

Az anyakönyvvezetők telefonos előjegyzés alapján saját irodájukban fogadják az ügyfeleket. A Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda munkatársai az irodán kialakított ügyfélfogadó pultnál fogadják az ügyfeleket. A Humán Iroda a Budai út 8. szám alatt látogatható.

Az ügyfelek a korlátozott ügyfélfogadáson kizárólag a szájat és az orrot eltakaró eszköz, orvosi maszk viselése, a másfél méter védőtávolság megtartása, valamint a bejáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítő használata mellett vehetnek részt. A maszkot az épületben való tartózkodás teljes időtartama alatt viselniük kell.

A portaszolgálat ezt szigorúan ellenőrzi, aki nem tartja be, a munkatárs kikíséri az ügyfelet az épületből.

A hivatal mostantól aktuális rendjéről itt olvashat bővebben.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3016236650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása