Milák Kristóf az úszófenomén
2017. május 21. írta: BoldogÉ

Milák Kristóf az úszófenomén

milak-phelps-borsonline-hu.jpg

 

Több szakember megjegyezte az érdiek 17 éves ígérete, Milák Kristóf úszótechnikáját látván: hogy olyan hosszan kihúzott tempókkal pillangózik, amint tette azt az amerikaiak 23-szoros olimpiai bajnok klasszisa, Michael Phelps.

– Kristóf ebben a tekintetben valóban Phelpsre emlékeztet, de ez nem is csoda, hiszen a pillangóúszásra termett – fogalmazott Kristóf edzője Selmeci Attila. –

A tinédzser tavaly Hódmezővásárhelyen – serdülő létére – ifjúsági Eb-aranyat szerzett 200 pillangón, majd idén a debreceni felnőtt bajnokságon 100-on megverte a világ- és Európa-bajnok Cseh Lászlót.

Sós Csaba szövetségi kapitány Cseh Laci mellett beválogatta Kristófot is 100 pillangón a vb-csapatába. Kérdés, előtte a netanyai ifi Eb-n, illetve a budapesti felnőtt vb-t követő indianapolisi ifi vb-n is indítják-e. Ez Sós úr döntésének függvénye. Bevallom, Milák eléggé elkenődött, amikor arról hallott, hogy a Duna Arénában esetleg nem ugorhat vízbe, elvégre 51,98 másodperces debreceni idejével igenis lenne keresnivalója.

forrás és címlapfotó: borsonline.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr312530357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása