Dől a lé Érdre, jönnek a baráti cégek
2017. május 23. írta: BoldogÉ

Dől a lé Érdre, jönnek a baráti cégek

erdifejlesztes-pestpilis-hu.jpg

 

A Duna Aszfalt, az A-Híd és a Strabag nettó négymilliárd forintos megállapodást kötött a település útjainak, csapadékelvezető rendszerének és csomópontjainak megújítására.

Kihirdették az érdi infrastrukturális fejlesztések magvalósítására kiírt közbeszerzés eredményét. A keretmegállapodás szerint ellátandó mélyépítési feladatokat a Strabag Általános Építő Kft., a Duna Aszfalt Kft. és az A-Híd Zrt. kivitelezi. A nettó 4 milliárd forint értékű keretmegállapodásban közhasználatú létesítmények építését, fenntartását, javítását, megújítását, fejlesztését jelölte meg a tájékoztató.

Az erdihirado.hu szerint a kormány márciusban tette közzé a „Fenntartható közlekedésfejlesztés Érden” elnevezésű, 6,9 milliárd forint keretösszegű területi felhívását. Akkor kiderült, a város útjai három alprogram keretében újulnak meg. Felújítják, illetve átépítik az önkormányzati, nagy forgalmú csomópontokat, valamint a szintén önkormányzati, közösségi közlekedéssel érintett útszakaszokat, továbbá az állami tulajdonban lévő utakat, csomópontokat is.

Címlapfotó: pestpilis.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9612534299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása