Érdekes program: Ma van a cirkuszok éjszakája
2017. július 15. írta: BoldogÉ

Érdekes program: Ma van a cirkuszok éjszakája

fovarosi-nagycirkusz-egykor-hu.jpg

Ma van a cirkuszok éjszakája, amely a főváros mellett idén is több balatoni helyszínen várja változatos programokkal az érdeklődőket.

A Magyar Nemzeti Cirkusz, a Richter Flórián Cirkusz, az Exit Cirkusz, a Fővárosi Nagycirkusz és az Eötvös Cirkusz összefogásában megvalósuló esemény immár hagyományosan elefántfürdetéssel veszi kezdetét Balatonlellén. A Magyar Nemzeti Cirkusz öt afrikai elefántja - Mambo, Betty, Nanda, Tonga és Kimba - hűsítő fürdőt vesznek a tó partján.

A világ legnagyobb szárazföldi állatai 15 órakor indulnak a Cirkusz térről a 7-es főúton át a strandra. A vállalkozó kedvű látogatók fel is ülhetnek majd az állatok hátára.

Közvetlenül a Balaton parton a Sky Fighters repülő motorosok szórakoztatják a közönséget, míg a Cirkusz téren felállított nagysátorban a műsor kezdése előtt porondlátogatást tartanak a gyerekeknek, akik cirkuszi eszközöket is kipróbálhatnak. Az este folyamán lesz látható a Horror Cirkusz!, majd éjfélkor tűzijátékkal zárul a programsorozat.

A Fővárosi Nagycirkusz 19 órakor kezdődő előadása után megnyílik a manézs a nézők számára, akik belebújhatnak a világhírű Nikulin Cirkusz társulatának bőrébe és kipróbálhatják, milyen érzés korcsolyázni az Antarktisz gyermekei - Jégbe zárt cirkuszvilág című előadás jegén, valamint a különböző artistaeszközök segítségével próbára tehetik ügyességüket is.

Az Eötvös Cirkusz Révfülöpön, a Napfény kemping mellett bővített programot kínál a családoknak. Siófokon az Exit Cirkusz Cirkusz és Varázslat című műsora kiegészül tűzzsonglőrökkel, gólyalábasokkal, hastáncosokkal és Nikoló bohóccal, aki lufihajtogatással várja a gyerekeket.

A Richter Flórián Cirkusz Zamárdiban szintén bővített, extra műsorral készül.

(MTI)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8912665607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása