Fizetési felszólítás után pénzbehajtókat szabadítana a polgárokra a szemetes cég Érden is
2017. július 30. írta: Cseri Pál

Fizetési felszólítás után pénzbehajtókat szabadítana a polgárokra a szemetes cég Érden is

szemetdij_24_hu.jpg

Gyorsított eljárásban szerződtetne pénzbehajtókat a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Zrt. Ez az az állami cég, amelyik fizetési felszólítást küldött, miközben sok esetben még a szemétszámlákat sem postázta. Az állami hulladékkezelő szerint éppen az ügyfeleik érdekében szerződtetik a pénzbehajtókat - derült ki az RTL Klub híradójából.

Ez a megfélemlítés már tényleg túl megy minden határon, főleg annak fényében, hogy 700 millió forintot költöttek a számlázási rendszerre, ami még mindig késve számláz.

Majd egy évig nem kaptak számlát az emberek, most egyszerre kellene kifizetni a rengeteg pénzt, amire nem mindenki képes. Az ő nyakukra és valószínűsíthetően a megfélemlítésükre küldene behajtókat a  Nemzeti Hulladékgazdálkodási Zrt. A behajtók akár az otthonukban is felkeresnék az ügyfeleket a megegyezés végett.

Ez nemcsak nagyon durva és maffia módszereket idéző, hanem a lakosság számára egyszerűen megalázó.

Pláne, hogy az a cég akarja bevezetni, aki egy évig nem bírt számlázni az ügyfeleknek, és ahelyett, hogy bocsánatkérő leveleket küldözgetne, a vezetőség meg elszégyellné magát, az embereket fenyegeti.

És még véletlenül sem jut eszébe senkinek a Zrt.-nél, hogy önvizsgálatot tartson cégen belül és megkeresse a felelősöket, helyette felháborító erődemosntrációra készül.

Ez már a cinizmus akkor foka, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében.

 

Címlapfotó: 24.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3712701349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása