HOLNAP az Érd Arénában egész napos nemzetközi vízilabda kupa!
2017. augusztus 04. írta: BoldogÉ

HOLNAP az Érd Arénában egész napos nemzetközi vízilabda kupa!

erdarena-fboldala.jpg

Ezzel a tornával emlékeznek NÉGY, az 1964-es olimpiai bajnokunkra illetve a résztvevő csapatok célja, hogy felmérjék erejüket a hétfőn kezdődő FINA Masters világbajnokság előtt.

Holnap, azaz szombaton, reggel 8.00 órától 17.00 óráig az ÉRD Aréna ad otthont a Diapolo Négy Ikon Emléktornának.

Az 1964-ben Tokióban aranyérmes magyar férfi vízilabda-válogatott négy tagjára Rusorán Péterre, Felkai Lászlóra és Konrád II Jánosra, valamint az 1976-os montreáli olimpián győztes Konrád III Ferencre emlékeznek az ÉRD Arénában.

Hat válogatott vesz részt a tornán az 55-60 év közötti korosztályból. Kétszer háromcsapatos csoportban kezdődnek a küzdelmek, a házigazda Érdi Öregfókák mellett öt csapat külföldről érkezik, kettő az USA-ból, kettő Kanadából, egy pedig Ausztráliából. A csoportok győztesei vívják a döntőt.

Az Érdi Öregfókáknál olyan játékosok szerepelnek, mint Bolvári Antal (olimpiai bajnok: 1956, Melbourne), Dömötör Zoltán (olimpiai bajnok: 1964, Tokió), Kárpáti György (A Nemzet Sportolója, olimpiai bajnok: 1952, Helsinki, 1956, Melbourne, 1964, Tokió), Sárosi László (olimpiai bajnok, 1976, Montreál) vagy Molnár Endre (olimpiai bajnok, 1976, Montreál).

A mérkőzések reggel 8 órakor kezdődnek, az eredményhirdetésre pedig várhatóan 17 órakor kerül sor.

(erdmost.hu)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4512719640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása