Figyelmeztető előrejelzés ma éjfélig!
2017. augusztus 06. írta: BoldogÉ

Figyelmeztető előrejelzés ma éjfélig!

hosegriasztas-autoszektor-hu.jpg

Megkezdődik az enyhülés; a Dunántúl északnyugati felén és az Északi-középhegységben már 25, 27 fok alá csökken a napi közép, de délkeleten sem valószínű már 29 fokot meghaladó átlag.

Egyre több helyen számíthatunk zivatarok kialakulására, estétől délnyugat, nyugat felől van esély. Főként a késő délutáni óráktól heves zivatarok is kialakulhatnak, környezetükben felhőszakadás (lokálisan 25-30, egyes körzetekben akár 40-45 mm-t meghaladó csapadék), jégeső (2 cm körüli jégátmérő), és 80 km/h-t meghaladó széllökés is előfordulhat.

A megerősödő északi, északnyugati szelet napközben helyenként a Dunántúlon, ott is főként a magasabban fekvő helyeken viharos (60-65 km/h) lökések kísérhetik.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4012723172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása