Egészségügy, oktatás? Minek, amikor itt lesznek a lőterek! Önök hol szeretnének lőteret Érden?
2017. szeptember 07. írta: BoldogÉ

Egészségügy, oktatás? Minek, amikor itt lesznek a lőterek! Önök hol szeretnének lőteret Érden?

loter-youtube-com.jpg

Nincs megállás, hatalmas méreteket ölt az állami üldözési mánia, kiderült ugyanis, hogy három év alatt 22 milliárd forintból 197 lőteret építtet a kormány.

Szerintünk akkor is jobban járna az ország, ha ennek az összegnek a felét pszichológusokra költenék, akik különböző terápiás eszközökkel kigyógyítanák a kormányt a paranoiából, mert kicsit sok lesz már a hülyeségből - a mi pénzünkön.

A miniszterelnöknek a foci után most úgy tűnik, a lövészet csípődött be, hát lőtereket fogunk építeni országszerte. Csak úgy nőnek majd ki a lőterek a földből, amit az önkormányzatoknak önként kell odaadniuk az államnak ingyen és bérmentve. Értsük jól: a közösségét fogják ingyen odaadni.

Az már senkit sem zavar, hogy szigorú szabályai vannak a lőtérépítésnek és az üzemeltetésnek, ráadásul nincs elég szakember, aki ezeket a lőtereket majd üzemeltetni tudja. Sebaj, gondolhatják, majd kérünk az oroszoktól megfelelően kiképzett szakembereket, micsoda perspektíva.

Ahogy az index.hu-n szépen összeszedték: „a kormány 197 lőteret akar építeni abban az országban, ahol

 egy mezőgazdasági-ipari területen álló lőteret éveken át perelt annak szomszédja, aki évekkel a lőtér nyitása után költözött oda;

  • a szentendrei katonai kiképzőbázison nem lőhetnek sorozatot a katonák, mert bepanaszolják őket a közelben élők;
  • az ország egyetlen fontos reptere mellett élők komolyan úgy gondolják, hogy az olcsó ingatlan az jár, a repteret meg zárják be;
  • a kecskeméti katonai reptérről felszálló, az ország légterét védő vadászgépek ellen is panaszkodnak;
  • az ország egyik olimpiai bajnoka nem tud gyakorolni, mert akárhol próbál korongokra lőni, mindenhol addig szívatják, míg inkább odébb nem áll. 
  • A fenti dolgok közös tényezője, hogy az emberek nem szeretik, ha valami iszonyatosan hangosan szól a közelükben, márpedig kevés hangosabb dolog létezik egy lőtérnél.”

 

A megyei jogú városokban fogják kezdeni az építést, kíváncsiak leszünk, Érden, hova fognak lőterek építeni, és mennyire örülnek majd a közelben lakók, ugyanis a szakemberek szerint a zajvédő panelek nem érnek semmit, a hangtompítók alkalmazását meg tiltják a jogszabályok.

Bármit is kommunikáljanak nagyon szépen látszik, mire megy ki a játék: a sorkötelesség legnépszerűbb programpontjának kiszervezéséről.  De ki tudja, mit fognak még kitalálni a jövőben: kötelező osztálykirándulások a határnál például? Esetleg csak az mehet majd egyetemre, aki lehúzott határvadászként egy évet a kerítésnél? Mi ezek után bármit el tudunk képzelni.

címlapfotó: youtube.com

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6512809284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása