Simó búvár-alpolgi újabb remek bejegyzésben szemlélteti, hogy mi is baj Érden?
2017. szeptember 20. írta: BoldogÉ

Simó búvár-alpolgi újabb remek bejegyzésben szemlélteti, hogy mi is baj Érden?

Nem kellett sokáig várni az érdi városvezetés reakciójára tegnapi cikkünkkel kapcsolatosan. Meg is érkezett a remekbe szabott reakció Simó Károly tollából.

Kezdjük sajnálni szegény alpolgármestert, hogy neki kell reagálnia, és a frontot tartania. Reméljük, társai nem hagyták magára, mert gyanúsan nagy a csönd T. Mészáros és Bács kollégánál, persze lehet, csak jól megérdemelt őszi pihenésüket töltik.

Egy-két gyöngyszemet kiragadunk a reakciójából.

Bejegyzése nagyrésze a szerkesztőségünk vezetőjével foglalkozik, mondván honlapunk egy pártszócső, és felmodjuk, amit nekünk előírtak. Aki elolvasta ominózus cikkünket, hamar rájöhet, mennyi a politikus állításának igazság-tartalma:  mi csupán annyit jegyzünk meg, hogy ez egy olyan alpolgármester tollából származik, aki hűségesen felmondja a rá kirótt feladatot, mint ezen a linken látható.

No comment.

Simó úr azt írja, hogy évek óta minden nyilvános az erdicsatornazas.hu oldalon. Javaslom kedves olvasóinknak a próbálkozást, persze előre eláruljuk az eredményt: csak több éves adatok vannak fent, az utóbbi időszak adatait itt nem fogják megtalálni.

Íme!

erdicsatornazas-beszamolok-20170920-0826.jpg

Ez olyan tipikus sánta kutya esete!

Már csupán egy megjegyzéssel foglalkoznánk Simó Károly, Érd alpolgármesterének bejegyzéséből:

“Felmerültek pl. olyan költségek, amelyek az EU-s programban már nem voltak elszámolhatók (pl. a házi átemelők költsége, csatorna nyomvonal védelmében csapadékvíz beruházások és útépítések, környezetvédelmi kötelezések, stb).

Ezt a 17.000 tagot képviselő küldöttek a Társulat Küldöttgyűlésén megvitatták és egyhangúlag úgy döntöttek, hogy amennyiben a társulat tagjainak nem kell többet fizetni mint az eredetileg megállapított összeg, akkor hozzájárulnak és kérik, hogy ezt is valósítsa meg a beruházó.”

Tehát az Önök által befizetett 250.000 Ft több, mint ami a csatornázáshoz szükséges, ezért visszajárna, de gondoltak egyet a Társulatnál és a visszafizetés helyett inkább másra költik.

Azt írja még Simó úr, hogy

“Mint korábban is nyilvánosan elmondtuk, jelenleg készül a mindenre kiterjedő részletes elszámolás, amiben ezek is benne vannak. Természetesen benne lesz az elszámolásban az is, hogy mi mennyibe került és kinek a pénzéből valósult meg. A társulati tagok természetesen visszakapják majd azt a pénzt, amire nem volt szükség a beruházás megvalósítása során. Ez is pár héten belül teljesen nyilvános lesz.”

Akkor már csak egyet nem értünk, ha még ezek után is marad pénz (ha!), miért kellett egyáltalán ennyit befizetni?

Vagy eredetileg is ez volt a cél, hogy majd elszámolgatnak?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9712879634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása