Nem mindennapi felhívás a MÁV-tól: büntetlenül pingálhatják ki a fiatalok a vasúti aluljárókat. Érden is lehetne hasonló
2017. szeptember 25. írta: Cseri Pál

Nem mindennapi felhívás a MÁV-tól: büntetlenül pingálhatják ki a fiatalok a vasúti aluljárókat. Érden is lehetne hasonló

feluljaro_ping.jpg

A MÁV 10-16 éves tanulók és kísérő tanáraik jelentkezését várja vasútállomások gyalogos aluljáróinak dekorálására, színezésére 2017. október 8-án 24.00 óráig. Bár Érden még nem lehet művészkedni, arra gondoltunk, helyben is lehetne hasonló projektet indítani, az önkormányzat összefoghatna a MÁV-val, ilyesmi.

A vasúttársaság honlapján is közzétett felhívás szerint a jelentkezők Budapesten Kőbánya felső, Hűvösvölgy, vidéken Monor,  Füzesabony vasútállomások gyalogos aluljáróinak falfelületeit festhetik ki.

A pályázatra legfeljebb 15 fős, általános és középiskolai csoportok jelentkezhetnek. Pályázni méretezett, színesben elkészített látványtervvel lehet. Az engedélyezett terveket október 13. és november 13. között vasútbiztonsági felügyelet mellett lehet majd felfesteni.

A festéshez szükséges eszközöket a MÁV ad, a pályázat sikere esetén várhatóan tavasszal további aluljárók festésére tesznek közzé felhívást - tájékoztatott a MÁV. A pályázati kiírás elérhető a vasúttársaság honlapján, illetve az aluljarofestes@mav.hu e-mail-címen kérhető információ kérhető.

 A kép illusztráció

(eduline)

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7712895184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása