Elkapták az érdi kábítószer-kereskedőt
2017. október 06. írta: BoldogÉ

Elkapták az érdi kábítószer-kereskedőt

kabitoszer-pmrfk.jpg

Az Érdi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - őrizetbe vétele mellett - egy 36 éves helyi lakos ellen.

Az érdi nyomozók tegnapelőtt információt kaptak, hogy egy helyi üzlet parkolójában ismeretlen személy feltehetően kábítószert árul. A rendőrök néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit aznap az üzlet parkolójában tetten értek, amint egy helyi férfinak kábítószergyanús anyagot adott át. A rendőrök a két férfit elfogták, az Érdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott.  

A 36 éves J. Tamás érdi lakásán tartott házkutatás során több, különféle méretű kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakot, kábítószer csomagolásához, értékesítéséhez szükséges eszközöket és különböző állagú - por, növényi törmelék, zöld színű tabletta - kábítószergyanús anyagokat találtak és foglaltak le.

Az eddigi információk alapján megalapozott a gyanú arra, hogy J. Tamás 2017. október 4-én és azt megelőzően több személynek értékesített kábítószert.

Az ügy során, még ezen a napon a rendőrök egy másik helyi lakost - P. Károlyt - is előállítottak a rendőrkapitányságra. A kábítószer-gyorsteszt nála is pozitív lett. P. Károly és M. Zoltán ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

J. Tamást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kérték előzetes letartóztatását.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6512933025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása