Bohócot csinált Lázár János miniszter, Aradszki “Sátánozó” Andrásból
2017. október 11. írta: BoldogÉ

Bohócot csinált Lázár János miniszter, Aradszki “Sátánozó” Andrásból

aradszki_lazar.jpg

Új politikai kommunikációs időszámítás kezdődött Aradszki András sátánozása óta az országban, attól függetlenül, hogy megírták-e neki azt baromságot, amitől még marslakók is bekékülnének vagy sem.

Tényleg megyünk a Csupasz Pisztoly-filmek irányába csak kevesebbet röhögünk majd a végén. Hiába, úgy látszik így működik a fideszes népszórakoztatás.

Lázár János őmáltósága, csak ennyit tudott mondani szegény országgyűlési képviselő szavaira az Index újságírójának:

“Nagyra tartom Aradszki képviselő urat, kiváló szakember. De tudomásul kell venni, hogy egy ilyen kampányban néhány jelölt olykor feladatának érzi a népszórakoztatást is.”

Hát igen. A kormánypártok azt gondolják, kell a cirkusz a népnek.

A képviselő fellépett hát a porondra. Azért nem lehet könnyű neki. Úgy képzelem, hogy szóltak neki, Bandikám, holnap hülyét fogsz csinálni magadból. Holnapután meg majd azért még beléd rúgunk egy jó nagyot, mert tudod, így működik a jó poén.

Azért ezek után Érden is megváltozhat az élet, bekerülhet esetleg a nagypolitikai kommunkáció erőterébe. Gondoljanak csak bele, ha majd minden földrésznyi nagyságú badarságot a városunkból jelentenek be a kormány képviselői. Az lesz  aztán a Kánaán.

Érd ezek után a népszórakoztatás fellegvára, hivatkoznak ránk az egész világon.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr212953721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása