Érdi közvetítéssel Százhalombattán jártak kínai befektetők, vajon jönnek Érdre is?
2017. október 20. írta: BoldogÉ

Érdi közvetítéssel Százhalombattán jártak kínai befektetők, vajon jönnek Érdre is?

kinaiak-hirtukor-hu.jpg

Gomba termesztéshez keres ingatlant egy kínai cég.

Nagyüzemi gombatermesztéshez keresnek területet azok a kínai befektetők, akik Fujian tartomány mezőgazdasági minisztériumának képviselőivel érkeztek Százhalombattára egy héttel ezelőtt.

Nem először érkezik kínai delegáció Százhalombattára, hiszen az ázsiai ország képviselői folyamatosan járják Európát és hazánkat a kedvező befektetési lehetőségek felkutatása és a kulturális-gazdasági kapcsolatok élénkítése érdekében.

A mostani találkozó Zhou Weihui, egy Érden élő kínai vállalkozó közvetítésével jött létre, a tizenhárom kínai vendégnek nemcsak az ipari parkot, hanem az egész várost megmutatták, mivel az önkormányzat mindenfajta együttműködésre nyitott.

A megbeszélés során elhangzott, hogy a kínai vállalkozók mintegy négyhektárnyi közművesített területet szeretnének vásárolni, ahol 20-30 főt foglalkoztatnának gombatermesztő üzemükben. Kínának óriási az élelmiszerigénye, ezért szeretnék külföldi helyszínek bevonásával bővíteni a termelést.  

(hirtukor.hu)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6813039052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása