ELTŰNT! SUBICZ PÉTERNÉT keresi a rendőrség!
2017. október 23. írta: BoldogÉ

ELTŰNT! SUBICZ PÉTERNÉT keresi a rendőrség!

subiczpeterne-eltunt-police-hu.jpg

A 73 éves budaörsi asszony vasárnap délelőtt távozott otthonából, ahová azóta sem tért vissza.

Körözési eljárást folytat a rendőrség a 73 éves budaörsi lakos eltűnése ügyében. A 73 éves Subicz Péterné tegnap délelőtt fél 11 körüli időben távozott otthonából, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Felkutatására tett eddigi intézkedések nem jártak eredménnyel. A rendőrök ezért a lakosság segítségét kérik. Subicz Péterné személyleírása:

148 centiméter magas, 48 kilogramm súlyú, haja félhosszú, barnára festett.

Az asszony távozásakor kékesszürke farmernadrágot, kék dzsekit és fekete bokacsizmát viselt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Subicz Péterné tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen – munkaidőben - személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon, vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8313057498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása