Ma volt az első tárgyalás az újszülött gyermekét brutálisan meggyilkoló érdi nő ügyében
2017. december 14. írta: BoldogÉ

Ma volt az első tárgyalás az újszülött gyermekét brutálisan meggyilkoló érdi nő ügyében

biroidontes-vacinaplo-hu.jpg

A Budapest Környéki Törvényszéken ma kezdték meg annak a nőnek (elnézést, anyaként szerepel, de nem tudjuk annak nevezni) a tárgyalását, akit t emberölés bűntette miatt vádoltak meg.

A 9.00 órakor kezdődő első tárgyalási napon, a bíróság, a vádlott nyomozás során keletkezett, rendelkezésre álló vallomásait ismertette, mivel az anya élt a hallgatás jogával, és csak a személyi körülményeire vonatkozó kérdésekre válaszolt. Egy tanút (aki megtalálta az elhunyt gyermeket rejtő táskát) megilletett volna a vallomástétel alóli mentesség joga, de nem élt vele, ezért őt a bíróság meghallgatta. A vádlott volt élettársa nem kívánt vallomást tenni.

A vádlott élettársával és közös gyermekükkel, valamint élettársa rokonaival, az esetet megelőzően, már kb. 9 éve együtt éltek Érden. Az élettársi kapcsolat 2015-ben megromlott, a férfinak ebben az időszakban volt más kapcsolata is, azonban az év vége környékén a viszony rendeződött.

2015-ben a vádlott teherbe esett, terhességét azonban eltitkolta családja előtt, orvosi ellátást nem vett igénybe a terhesség alatt. A vádlott súlygyarapodását a család, a vádlott pajzsmirigy problémájának tulajdonította.

2015 év végén pontosabban meg nem határozható időpontban a vádlott megszülte leánygyermekét a lakhelye előtti bokros részén. A szülést követően a gyermek felsírt, ezért a vádlott két popsitörlő kendő-szerű anyagot tömött a síró gyermek szájába, és azokat egészen addig ott tartotta, míg a gyermek el nem hallgatott.

Ezt követően a gyermek lábait ún.„maszkoló” szalaggal összekötötte, majd a gyermeket nylon zacskóba és kb. 20 db szemeteszsákba tette, melyeknek a száját egyenként leragasztotta és mindezt vászontáskába helyezte. A gyermek földi maradványait először egy szekrénybe, majd az udvaron levő használaton kívüli kutyaólba rejtette.

A gyermek maradványait a tanú találta meg, azonban fia, a vádlott élettársa bontotta ki a holttestet rejtő csomagolást idén január 12-én, majd értesítették a rendőrséget.

A tárgyalást a bíróság, a szakértők és újabb tanúk meghallgatásával 2018. január 15-e 9 órára elnapolta.  

címlap: vacinaplo.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9513500179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása