Miből építsünk Érden a lakóövezetben utakat? Itt a megoldás!
2017. december 20. írta: BoldogÉ

Miből építsünk Érden a lakóövezetben utakat? Itt a megoldás!

furdo-utca-beruhazas.jpg

A jelenleg hatályos helyi adókról szóló rendelet egyik pontja kimondja, hogy aki útépítésben vett részt, annak 50%-kal kevesebbet kell befizetnie, de csak 1 évig.

Ennek alapján ki lehetne terjeszteni a rendeletet mindenkire, akinek az adott utcában van ingatlana és az összege egész beruházás önrészére vonatkozna. Ráadásul itt nem lenne szerintünk célszerű különbséget tenni, hogy magánszemély vagy vállalkozás az ingatlan tulajdonosa.

Talán fontosabb lenne végre utakat építeni, ami egyébként is az ingatlanokhoz kapcsolódik, amely után fizetendő adókat normális esetben ilyen célra is kellene fordítani.

Mindjárt sokkal több forrás lenne, már csupán azt kellene megoldani, hogy az ott lakók döntsenek a beruházás során. Akkor mindenki magáénak érezné és a minőség is megfelelőbb lenne, vagy ha nem vett részt a döntésben, nem reklamálhatna ezzel kapcsolatosan.

Önök mit gondolnak erről?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3313513631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása