Elfogták az utóbbi napokban, sorozatban víkendházakat feltörő párocskát Budaörsön (VIDEÓVAL)
2018. február 14. írta: BoldogÉ

Elfogták az utóbbi napokban, sorozatban víkendházakat feltörő párocskát Budaörsön (VIDEÓVAL)

lopottholmi-0214-police-hu.jpg

A budaörsi rendőrök elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 25 éves férfit és 22 éves társát.

A járőrök tegnap Budaörsön a Szépkilátó utcában igazoltattak egy gyanúsan viselkedő férfit és egy nőt. Az intézkedés során a nő ruházatából ékszerek, a férfi táskájából egy légpisztoly került elő, amelyről elmondták, hogy azokat és a náluk lévő televíziót is budaörsi hétvégi házakból lopták.

A rendőrök a helyi lakosokat ezután a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozás adatai szerint M. Ádám és R. Gabriella előző nap éjszaka egy Budaörs, Csillagvölgyi úton található hétvégi ház ablakát betörték, majd oda bementek és onnan különféle kegy- és dísztárgyakat tulajdonítottak el. A férfi és a nő ezt követően egy szomszédos ingatlanból háztartási és elektronikai eszközöket és dísztárgyakat lopott el.

Kiderült továbbá, hogy a férfi és a nő megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy két nappal a fenti eset előtt egy szintén budaörsi hétvégi házból elektronikai eszközöket és egyéb használati tárgyakat vittek el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály nyomozói a gyanúsítottakat őrizetbe vették, ellenük három rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a nyomozást, amelynek során előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5513669136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása