A Zólyomi utca szemete tönkreteszi a környezetet Érden. Miért nem foglalkoznak vele az illetékesek?
2018. február 26. írta: Cseri Pali

A Zólyomi utca szemete tönkreteszi a környezetet Érden. Miért nem foglalkoznak vele az illetékesek?

erd-zolyomi-utca-hulladekvadasz-hu.jpg

Érden, a Zólyomi utca környékén körülbelül 3 teleknyi területen található illegálisan lerakott szemét közel a Fundoklia-völgy természetvédelmi terület közelében.

A bejelentő állítása szerint a településen a terület kiépülés alatt van, de az aktuális önkormányzat nem tesz semmit a hulladékprobléma megoldása érdekében. Bármi előfordulhat főként ha a terület magánterület. Az aktuális jogszabályokat ismerve hasonló helyzetekben az aktuális önkormányzatok csak felszólítási joggal, majd bírósági feljelentéssel élhetnek a terület tulajdonosa ellen a hulladékgazdálkodási jogszabályok megszegése miatt.

“Tisztelt hulladékvadászok! Érden természetvédelmi terület közvetlen közelében körülbelül 3 teleknyi területen található illegálisan lerakott szemét. A terület lassan kiépülőben van,de az önkormányzat ennek ellenére nem tesz semmit a környékkel.

Az illegálisan lerakott hulladék nem csak a növényzetet, hanem az állatok életét is veszélyezteti.

A szemét nagy részét a facsemeték, és bokrok közé rakják le, mostanra már kevés olyan részt találni arra, ami tiszta lenne. Ha módjukban áll, kérem tisztítsák meg a környéket, kár lenne az erdőért, és az állatokért.

Köszönöm.

A pontos helyszín: 2030 Érd, Zólyomi utca legeleje, az erdő mellett.”

Hulladék jellege: kommunális.

hulladekvadasz.hu

(fotó: hulladekvadasz.hu)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9113699244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása