Ha szeretnél, egy olyan érdi március 15-én részt venni, ahol TE is elmondhatod mit jelent neked MÁRCIUS 15-e és a SZABADSÁG, akkor itt a helyed!
2018. március 12. írta: BoldogÉ

Ha szeretnél, egy olyan érdi március 15-én részt venni, ahol TE is elmondhatod mit jelent neked MÁRCIUS 15-e és a SZABADSÁG, akkor itt a helyed!

en-marcius15em-fboldal.jpg

Lemossuk a gyalázatot! Legyen az ünnep megint szép, méltó régi, nagy híréhez!

Szeretnéd március idusán újra büszkén kitűzni a kokárdát? Szeretnél együtt ünnepelni azokkal, akikkel 1848-ra emlékezve végre arról beszélgethetsz, hogy mit jelent nekünk a szabadság, mit üzen a forradalom?

Gyere te is velünk, kapjuk vissza együtt közös ünnepeinket! Mondd el te is, mit jelent neked hazánk egyik legszebb ünnepe!

Mindenki szót kap, akinek mondanivalója van!

Várunk március 15-én, 10 órakor Érden, a Széchenyi téren (Érd felső, körforgalom)! Kérünk, hozz egy szál virágot! Ha van kedved, egy papírból kivágott virágra írd rá, neked mit jelent március 15-e!

Az esemény Facebook oldalát ITT találod!

kép: az esemény Facebook oldala

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8113734074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása