Választás előtti mézesmadzag az érdieknek is!
2018. március 21. írta: BoldogÉ

Választás előtti mézesmadzag az érdieknek is!

furdoutca-erd-20171209-01.jpg

Megjelent a Pest megyei önkormányzatok belterületi útjainak fejlesztéseit támogató pályázati felhívás 7 milliárd forintos keretösszeggel, a kérelmeket április 23-tól lehet beadni.

A pályázati felhívás célja az önkormányzati tulajdonú belterületi utak kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása Pest megye területén.

A pályázat keretében minimum 20 és maximum 150 millió forint értékben van lehetősége az önkormányzatoknak a kiépítésére és a felújítására, kisebb mértékben a szükséges csapadékvíz-elvezető vagy szikkasztó árkok kiépítése, korszerűsítése, forgalomtechnikai létesítmények megépítése is elszámolható, és lehetőség nyílik közterület-rendezésre is.

Az önkormányzati tulajdonú utak burkolati kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása gazdaságfejlesztési céllal Pest megye területén című pályázati kiírásra a támogatási kérelmeket április 23-án reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók.

MTI

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5513756880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása