Végre valami jó is történik  az érdi közlekedésben: összehangolják a vasúti forgalmat és buszjáratokat!
2018. május 02. írta: Cseri Pali

Végre valami jó is történik az érdi közlekedésben: összehangolják a vasúti forgalmat és buszjáratokat!

vonat-boldoguljerden-blog-hu.jpg

Összehangoltabbá válik a a vasútforgalom a buszjáratokkal, tájékoztatott a KTI. Ez sokaknak kedvez, mivel mint azt tapasztalhattuk, nemhogy csak előbb kell indulnunk - és persze később érkeznünk -, de kényelmetlenebbek az utazási feltételek a Kelenföld-Pusztaszabolcs vasúti felújítási munkálatok miatt.

Az összehangoltságnak köszönhetően az Érd-felsőnél történő átszállások és csatlakozások nagyobb biztonsággal történnek majd, illetve zsúfoltság esetén sűrítő autóbusz járatok indítását is tervezik.   

A Budafokig tovább közlekedő autóbuszok, illetve a Budafokról induló járatok Budatétény vasútállomás helyett a Lépcsős utcánál állnak meg, az azonos szakaszon közlekedő BKK járatok megállási rendjének megfelelően. További megállóhely bővítést nem tervez a KTI, de az eddig kijelölt megállók megmaradnak.

A MÁV-Start Zrt. tájékoztatása alapján a bérletekhez szükséges utazási viszonylat megállapítására a diákigazolvány szolgál. Ha a diákigazolványból nem állapítható meg egyértelműen az igénybe veendő viszonylat, azt a diák írásbeli kérésére külön kiadott "Igazolás a tanulók vasúti kedvezménye igénybevételéhez" nyomtatványon tünteti fel a vasúttársaság. A tanuló a kedvezményt a lakóhelye – tartózkodási helye - és a tanintézete – gyakorlati oktatásának helye - közötti utazásra veheti igénybe.

hirtukor.hu  

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5813885388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása