EZUTÁN NEM LOPHATNAK A POLITIKUSOK ÉRDEN SEM. Benne lesz az alaptörvényben
2018. június 14. írta: Cseri Pali

EZUTÁN NEM LOPHATNAK A POLITIKUSOK ÉRDEN SEM. Benne lesz az alaptörvényben

korrupcio-2.jpg

Megy a kavarás a  kormányban, a Fidesznek az utolsó utáni pillanatban sikerült módosítania saját alaptörvény-módosító javaslatát.

Van egy nagyon fura módosító, miszerint Magyarország hatóságainak meg kell védeniük a keresztény kultúrát. Keresztény emberként felkaptam a fejemet erre a dologra, hogy oké, gondolom, eddig is meg kellett védeniük, de most hangsúlyosan és kétszer aláhúzva: mit jelent ez pontosan?

Elképzelem, reggel eligazítást kap az egyszeri rendőr, védenie kell a keresztény kultúrát, amit a mi zsidó-keresztény kultúránkban amúgy is gyakorol szerintem, de most kap még valami hangsúlyt a dolog, meg valami félreértelmezést -gondolom. Szóval, kimegy az utcára oszt mondogatja magának, most aztán nagyon megvédem. És mit fog csinálni? Ez most olyan bújtatott utasítás, hogy alaposabban igazoltassa a négereket, arabokat, kínaiakat, satöbbi? Vagy innentől minden nem kereszténynek kinéző embert igazoltatnia, vegzálnia kell az utcán? Netán kapnak hozzá kis kereszténységet védelmező protokoll-füzetet? Lehetnek mellényúlások, mert vannak néger, sőt, most figyeljenek, Palesztinában még keresztény közösségek is, példának Beit Jala városkát hoznám fel, ha már.

Biztosan nem a tízparancsolatra gondoltak, mert a ne lopj!, ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy! és mások tulajdonát ne kívánd! passzusait dicső kormányunk jó pár dicstelen politikusa megszegte már.

Tényleg, hogy fogja ezt értelmezni a rendőr, a katona mondjuk a határon? Elég veszélyes területre tévedt a kormány azt biztos. Egyébként meg más vallásokat nem lesz kötelező védeniük?

A keresztény Európa fontosságát senki nem vitatja, de jó lenne, ha megfontoltan hoznának ilyen módosító javaslatokat, és úgy, hogy ne lehessen félreérteni őket. Egyébként meg imádkozhatnának a háborúk elől menekülő emberekért. Olyat még nem láttam és szerintem nem is fogok látni, hogy a miniszterelnök kiáll a nyilvánosság elé és közös imára hívja a magyarokat a menekültekért. Milyen elegáns lenne, milyen keresztény.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr214047292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása