T.MÉSZÁROS “HUMORÁNÁL” VAN! Szerinte nemsokára minden oké eső ügyben
2018. június 21. írta: BoldogÉ

T.MÉSZÁROS “HUMORÁNÁL” VAN! Szerinte nemsokára minden oké eső ügyben

sartenger01-erd.jpg

Hiába vártuk, hogy a polgi mondjon valami elfogadható magyarázatot a legutóbbi esőzés alkalmával előforduló katasztrofális helyzetről.

Megtartotta szerdai szűkkörű, sajtótájékoztatónak álcázott fejtágítóját a megjelent helyi sajtószakiknak, akik szorgalmasan le is körmölték és közhírré is tették az általa elmondottakat.

Felsorolta T.Mészáros András, micsoda munkálatok fognak itt folyni kérem szépen, szennyvíz, ivóvíz rekonstrukció és a többi, és a többi. Mondjuk az egy nagy kérdés, ha ezekre a lakosság fizeti a szolgáltatási díjat, az miért ekkora újdonság. Azért fizetjük, hogy szolgáltatni tudjanak, nekik meg kutya kötelességük karbantartani a hálózatot, ez nem érdemel külön dicséretet.

A végén ejtett pár szót arról, hogy micsoda eső esett május végén és június elején, amivel nem tudjuk mit akart jelezni, reméljük nem azt, hogy ez valami extra csapadék, nekünk ez magyarázkodásnak tűnik.

Arról sajnálatos módon elfeledkezett, hogy a már megépült és csődöt mondott elvezető szakaszokkal mi lesz. Azt nem gondolnánk, hogy maguktól beismernék, hogy Mekk Elek hozzájuk képest egy precíz szaki, de arról sejtéseink sincsenek, hogy ki fogja kitakarítani a rendszereket, hogy esélyük legyen betölteni a funkciójukat.

Ha minden kötél szakad, akkor itt van nekünk a Rózsafűzéres Bandi, majd megkérjük, hogy minden eső esetén imádkozzon az ingatlanjainkért.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6814061947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása