FOCI VB FIDESZ MÓDRA! Ezeknek elmentek otthonról, még itt is migránsoznak
2018. július 16. írta: BoldogÉ

FOCI VB FIDESZ MÓDRA! Ezeknek elmentek otthonról, még itt is migránsoznak

vilagbajnok-franciaorszag-bumm-sk.jpg

Valószínűleg nemzeti gyásznappá fogja nyilvánítani a kormány július 15-ét, a 2018-as futball-világbajnokság döntőjének napját, még akkor is, ha a magyar válogatott kint sem volt, és körülbelül 4020-ig esélye sincsen rá, hogy kijusson.

Ugyanis Franciaország lett a világbajnok, és ez komoly problémákat vethet fel a kormánypártnál, mind politikai, mind mentálhigiénés tekintetben.

Na, de miért is?  

Még a döntő előtt a miniszterelnök elmondta, hogy a horvátoknak drukkol, és természetesen innentől már mindenki tudta a Fidesznél, kinek kell szurkolnia, merthogy szurkolni kell és nézni a meccseket. Még az is elképzelhető, hogy külön ellenőrizte a TEK minden politikusnál, mégiscsak a Főnökük hobbijáról van szó.

Régi keresztény hagyomány szerint Orbán valószínűleg a horvátokra is értette, hogy igyanak vért a meccs előtt, még akkor is fura kijelentés ez, ha tudjuk, képletesen értette.

Erre a keresztény vonalra rácsatlakozva jött Hollik István  szóvivő és rögtön behozta a migráns vonalat a döntő előtt:

“A foci persze arról szól hogyan küzd két csapat a pályán. De a foci ennél mindig sokkal többről szól. A világbajnoki döntőnek Európa jövője szempontjából is fontos üzenete lehet hiszen egy bevándorlóország játszik egy nemzeti identitására büszke, keresztény országgal.”

Ilyen mondatok után csak arra tudok gondolni, hogy mentálhigiénés tekintetben és az érzelmi intelligencia felől nézve nagyon rossz állapotban a Fidesz, és komoly aggodalommal tölt el, hogy el ne vigye őket a paranoia négy lovasa, akik az Apokalipszis lovasainak az unokatestvérei.

Jó lenne terápiára járniuk a vezetőinknek, mert ha így megy tovább, teljesen el fogják veszíteni a kapcsolatot a valósággal, és még a vasárnapi rántott húst is csak a ebben a zavaros migráns- relációban tudják majd értelmezni és elfogyasztani.

Gondolom, a francia keresztények imádkozni fognak a szóvivő lelki üdvéért, minél később vigye el a Sátán. Aki a Soros, vagy mégsem?

címlap: bumm.sk

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1114115679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása