HA A TURUL BESZÉLNI TUDNA: nekimenne Mészáros Lőrinc sportmárkájának háturul’
2018. július 24. írta: Cseri Pali

HA A TURUL BESZÉLNI TUDNA: nekimenne Mészáros Lőrinc sportmárkájának háturul’

dardaiturul.png

Nevetséges szürreális látomásra sikeredett Mészáros Lőrinc sportmárkájának, a 2Rule-nak, a reklámfilmje Dárdai Pál főszereplésével.

Legalább fél óráig nem tudtam felkelni a röhögéstől a földről, amikor megláttam ezt a reklám-akciófilmet, annyira “megütött a látvány, hogy leestem a székről.

A zavaros videóban a jobb sorsra érdemes Dárdai forgolódik az ágyában, rémálma közben különböző sportágak villanak fel, valószínűleg ide szeretne majd betörni Lőrinc sportmárkája. Aztán az álmából felébredő és kocsiba szálló Dárdait egy fém turul kergeti. Az nem derül ki, miért akar revansot venni szegény madár, talán Dárdai rémálma miatt, vagy még a rémálomban vagyunk akkor is, amikor feltűnik a turul? Dárdai és a madár egy stadionba érkeznek meg, ahol már három turul karcolja az eget. Lehet, hogy osztódással szaporodik?  És a végső poén: Dárdai szárnyakat kap a végén, amelyek inkább angyalszárnyakra emlékeztetnek, de lehet, hogy az osztódó turul azért üldözte őt, hogy szárnyakat ragasszon a hátára.

A kép hangzás egyébként profi, kár, hogy önmaga paródiává válik az egész filmecske, először azt is hittem, hogy a Kétfarkúak csinálták.

Egyébként hatalmas potenciált látok a videóban: a King Kong, a Godzilla, Terminátor és Batman után új hőst fedezhet fel magának a filmes szakma a Turult, szuperhősként pedig a Dárdai-Turult, aki olyan, akár egy angyal, de igazából egy önmagát sokszorozni képes madárember, aki csak álmában madárember, de akkor megmenti a világot. Amúgy meg csak egyszerű futballedző.

Már várom a Dárdai-Turul egész estés mozit.

Érdemes megnézni a reklámot:

 

Fotó: youtube.com

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7414132189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása