IGAZI TAHÓ ÚTLEZÁRÁS ÉRDEN! Mondjuk Antunovits képviselőnek tetszik
2018. december 01. írta: BoldogÉ

IGAZI TAHÓ ÚTLEZÁRÁS ÉRDEN! Mondjuk Antunovits képviselőnek tetszik

utlezaras-betontomb-kalvaria-erd-antunovitsfb.jpg

Nemrég nagy dérrel-dúrral adta hírül a képviselő, hogy megtisztítottak egy területet, ami teljes mértékben dicséretes dolog. (És itt tegyünk pontot)

Nem is foglalkoznánk ezzel, hiszen rengeteg hely van még Érden - a megtisztított közelében is van még legalább 2, az ott  élők elmondása szerint - ha nem egy egetrengető agyamentséggel fejezte volna be ténykedését Antunovits Antal képviselő és Macsotai Tibor polgárőr éceszgéber.

Az úton keresztbe tettek három hatalmas betonelemet, amelyet Antunovits Antal képviselő meg is köszönt -Facebook oldalán.

“Köszönöm Macsotai Tibor úrnak hogy sikeresen lezárta a Kálvária utat. Amit hét elején kitakarítottunk.”

Nem tudjuk, mit ért siker alatt?

Egyedül a hátán hozta fel Macsotai úr a három betonelemet? Vagy sikerült minden arra járót életben hagyni, amikor letették? Netalán stikában sikerült “elintézni” a betonelemeket valamelyik cégtől?

Ez a siker képviselő úr, hogy több mint 30 ingatlan tulajdonosa nem tudja megközelíteni járművel az ingatlanát?  Hogy nem tudnak a takarítást végző teherautók illetve a faültetőgép bemenni az ingatlanokhoz.

Meg úgy egyáltalán!

Tényleg azt várják, hogy ez fogja megoldani az illegális szemét lerakást?

A dolog pikantériája, hogy tudomásunk szerint az önkormányzat nem tud róla, nem hogy megrendelte volna. Ebben az esetben Macsotai úr mint magánszemély vagy mint a polgárőrség vezetője tette le a betontömböket? Csakúgy elemelünk néhány, nem két forintba kerülő betonelemet valahonnan?

Az esetleg nem merült fel, hogy egy nyitható megoldással - ami biztosítja az átjárást - zárják le, amit az ottani tulajdonnal rendelkezők is tudnak használni?

Tényleg, még legyünk erre büszkék?

kép: Antunovits Antal Facebook oldala

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8914408132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása