MOST KOMOLYAN, NORMÁLISAK? A vágányok között esett egymásnak az érdi férfi és a tatai nő
2019. január 03. írta: Cseri Pali

MOST KOMOLYAN, NORMÁLISAK? A vágányok között esett egymásnak az érdi férfi és a tatai nő

renor.jpg

Az érdi rendőrök egy férfi és egy nő ellen indítottak eljárást garázdaság megalapozott gyanúja miatt.

Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 32 éves érdi férfi és egy 34 éves tatai nő ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi és a nő tegnap este a tárnoki vasútállomáson a vágányok között összeverekedtek, majd hangosan kiabálva bántalmazták egymást. Cselekményüket a vasúti biztonsági őrök észlelték, majd felszólították őket annak abbahagyására. Ezek után a 32 éves férfi az egyik biztonsági őr felé fordult, majd őt fellökte.

A garázda párost a helyszínre érkező tárnoki rendőrjárőr elfogta, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók az üggyel összefüggésben. A férfi és a nő ellen a további eljárást szabadlábon hagyásuk mellett folytatja az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

   

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3114532370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása