ELKÉPESZTŐ KÁOSZ ÉRDEN A RIMINYÁKI-DIÓSDI KERESZTEZŐDÉSBEN! Tényleg ennyire semmibe kell venni az érdi polgárokat
2019. február 13. írta: BoldogÉ

ELKÉPESZTŐ KÁOSZ ÉRDEN A RIMINYÁKI-DIÓSDI KERESZTEZŐDÉSBEN! Tényleg ennyire semmibe kell venni az érdi polgárokat

riminyaki-diosdi-erd-0212-01.JPG

Folytatódik a csapadékelvezető csatorna építése a Diósdi és Riminyáki utakon, az óvodától építik át és a patakba vezetik bele. Ez szuper lenne, hiszen talán ezek után az óvodát nem kellene homokzsákokkal megvédeni.

A kivitelező helyszíni képviselői szerint körülbelül egy hónapos munka az egész.

Mint minden építkezéshez, ehhez is tartozik egy ideiglenes forgalmi rend, amely miután Érd egyik nagy forgalmú csomópontját érinti, elvárható, hogy megfelelő tájékoztatás legyen.ű

forgalomtechnika01.jpg

forgalomtechnika02.jpg

Ehhez képest mindösszesen ezeket a rajzokat találtuk, amelyek a kérdéses szakasz forgalmi rend változását mutatja. Ezeket is csupán Bács István alpolgármester Facebook- oldalán.

Kerestünk volna olvashatóbb rajzokat és több információt erről az egészről, de sem az önkormányzat, sem a helyi lakájmédia oldalán nem leltünk semmilyen pontosabb információt.

Talán ettől nem függetlenül, a pocsék forgalomtechnikai kivitelezés miatt, a tegnap délután katasztrófálisra sikeredett. Az biztos, hogy senki sem fog megszokásból vezetni, mert itt aztán nem is lehet.

riminyaki-diosdi-erd-0212-buszauto01.JPG

Jelzőlámpákkal szabályozzák a szembejövő forgalmat, ezt tegnap nem sikerült igazán jól összehangolni, ezért is fordultak elő olyan esetek, mint amit  a képen láthatunk.

riminyaki-diosdi-erd-0212-buszauto02.JPG

Persze itt lépett be a magyar finesz, miután a buszsofőr nem tudta merre kell menni, megoldotta azzal, hogy egyszerűen arrébb rakta a táblát.riminyaki-diosdi-erd-0212-otthagyottaszfaltozo.JPG

evalljuk, mi sem találhattunk volna ki nagyobb szívatást, mint ennek az aszfaltgépnek a tulajdonosa. Otthagyták az aszfaltgépet, ha odébb lett volna téve mondjuk 10 méterre, mindjárt nem lett volna ekkora dugó.

riminyaki-diosdi-erd-0212-02.JPG

Egyszóval tegnap délutáni kirándulásunk alkalmával megállapítottuk, hogy bár próbálnak az emberek mindenféle menekülőutat találni, de a legegyszerűbb, ha nagy ívben elkerülik ezt a szakaszt.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6614625734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása