CSALÓKRA FIGYELMEZTET AZ ÁRAMSZOLGÁLTATÓ ÉRDEN! Ne hagyja magát becsapni
2019. április 13. írta: BoldogÉ

CSALÓKRA FIGYELMEZTET AZ ÁRAMSZOLGÁLTATÓ ÉRDEN! Ne hagyja magát becsapni

elmu-emasz.png

Az Elmü-Émász közleményben jelezte, hogy bejelentést kapott, hogy a nevükben keresik fel ügyfeleiket ismeretlen személyek „adatgyűjtés” miatt.

Felhívják mindenkinek a figyelmét, hogy a Társaság egyrészt nem keresi fel ügyfeleit a lakhelyükön adatgyűjtés okán, másrészt személyes adatokat kizárólag ügyfélszolgálati csatornákon keresztül rögzítenek és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezelik, továbbá munkatársainknak FÉNYKÉPES igazolvánnyal minden esetben tudniuk kell magukat igazolni, ha a felhasználási helyen szükséges, bármilyen munkavégzés részükről.

Arra kérik a lakosságot, ha ilyet tapasztalnak, kérik, jelentsék be a Társaságnál! Az Elmü-Émász az ezzel kapcsolatos intézkedéseket megtette!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2814761884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása