ÚJ TÍPUSÚ, IDEIGLENES BUSZMEGÁLLÓ ÉRDEN! Csinálja Ön is kalákában!
2019. április 21. írta: Cseri Pali

ÚJ TÍPUSÚ, IDEIGLENES BUSZMEGÁLLÓ ÉRDEN! Csinálja Ön is kalákában!

erdi_buszmegallo1.jpg

Valószínűleg minden érdi emlékszik arra az esetre, amikor még januárban, egy autó csapódott a buszmegállóba a Balatoni úton.  Egy terepjáró tarolta le a megállót, mint filmeken.

Azóta sem hozta helyre a buszmegállót senki. Úgy tudjuk, a vizsgálat még tart, és amíg nem fejeződik be, addig nem tudni, ki fogja majd kicsengetni a helyreállítást.

Addig is az iróniával bőven megáldott “jó szándékú” érdi polgárok új megoldással kísérleteznek: egy pad és két napernyő balról, jobbról. Pazar. Kicsit olyan, mintha az Üvegtigris című filmbe sétálna, vagy hajtana be az ember fia a kocsijával. Már csak a szereplőket várom, hogy le sorban a padra sörözni: Gaben, Cingár, Lali, Csoki meg a többiek.

Hívjuk el őket Érdre.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8214778462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása