ÍGY KÁTYÚZZUNK EZUTÁN ÉRDEN! Tartós, olcsó, nincs hulladék, ja és magyar cég csinálja
2019. május 04. írta: Cseri Pali

ÍGY KÁTYÚZZUNK EZUTÁN ÉRDEN! Tartós, olcsó, nincs hulladék, ja és magyar cég csinálja

kaytu.jpg

Emberek, polgármesterek, képviselők! Megvan a megoldás a gonosz kátyúk ellen, amiből minden város minden útján rengeteg van. Angliából érkezik a megoldás, egy magyar cég végzi, és igazán nem bonyolult, ráadásul két ember is el tudja végezni a munkát.

A folyamat az úgynevezett melegkátyúzás: az úthiba anyagát újra felhasználják, nem keletkezik hulladék, így környezetvédelmi szempontból is kedvező eljárás.

És ami nagyon fontos: olyan hőkötést hoznak létre a régi és az új felület között, amellyel megakadályozzák az újrakátyúsodást.

Fotó: Youtube

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1414804970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása