A FÜRDŐSZOBÁBAN LŐTTE FEJBE VOLT FELESÉGÉT AZ ÉRDI FÉRFI: Évek óta rossz volt a kapcsolatuk
2019. június 20. írta: Cseri Pali

A FÜRDŐSZOBÁBAN LŐTTE FEJBE VOLT FELESÉGÉT AZ ÉRDI FÉRFI: Évek óta rossz volt a kapcsolatuk

fegyver.jpg

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a férfinak a letartóztatására, aki a volt feleségét érdi házuk fürdőszobájában fejbe lőtte.

A bűnügy gyanúsítottja, egy érdi férfi és volt felesége, a bűnügy sértettje közös házban éltek.

Évek óta elmélyülő, rossz kapcsolat volt köztük.

Június 16-án már a korán reggel veszekedtek. A férfi dühös lett, a ház műhelyéből magához vett egy szekrénytáras pisztolyt. Amikor a házba ért, az asszony éppen a fürdőszobában volt. A gyanúsított a sértett mellé lépett és a fejének jobb oldalán lövést adott le a nőre. A lőtt sérülés következtében a sértett az életét vesztette.

A gyanúsított ezután autóba ült és a lőfegyverrel elhajtott otthonról.

Az emberölés bűntettével gyanúsított férfi szökésének, elrejtőzésének veszélye a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlya és a bűncselekmény elkövetése után tanúsított magatartása miatt fennáll. A bűncselekmény jellege és az elkövetés körülményei a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését indokolják.

A Pest Megyei Főügyészség ezért tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának elrendelésére.

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8714903796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása