KI KERÜL HAMARABB RÁCS MÖGÉ ÉRDEN? Nehezen viseli a kritikát “T. Münchausen”
2019. július 04. írta: BoldogÉ

KI KERÜL HAMARABB RÁCS MÖGÉ ÉRDEN? Nehezen viseli a kritikát “T. Münchausen”

tmeszaros-gutai-raccsal.jpg

Azt gondoltuk T. Mészáros András egy nagy darab, nyugodt ember.

Úgy tűnik azonban kezd komolyan kijönni a béketűréséből. Nyilván ez nem csak nekünk szól, hanem ahogy közeledik az önkormányzati választás, érzi ő is, hogy számára kedvezőtlenül is alakulhat a végeredmény. Ha indulnánk az érdi választáson, amit nem teszünk, felfoghatnánk úgy is, mintha akaratlanul is reklámozni akarna bennünket ez a szerencsétlen.

Tegnapi sajtótájékoztatóján egészen hosszú mondandót szánt nekünk, sőt nevesítette a Boldogulj Érden blogot jegyzó Gutai Zsoltot. 

Persze, és azért írtuk a címbeli asszociációt, nem minden füllentés nélkül, amin igazából meg sem lepődünk. Történt ugyanis, hogy kb. két éve nyilvánosságra hoztuk, hogy Bács István alpolgármester és felesége rendelkezik egy kamatmentes kölcsönnel az önkormányzattól, amelyet nehezményeztek és ezért pert indítottak ellenünk.

Ebben a két eljárásban külön szerepelt az alpolgi és a felesége, nyilvánvalóan van különbség közszereplői mivoltuk között.

Amint az idézett cikkünkben szerepel, elsőfokon a bíróság úgy ítélte meg, hogy nem írtunk semmi rosszat róluk.

Bács István nem is forszírozta a másodfokot (csak halkan jegyezzük meg!), nyilván ügyvédjei tanácsára, de a felesége folytatta az eljárást, amelyet nemrég tárgyaltak.

Miután nem kötelező a részvétel ebben a szakaszban, ezért más irányú elfoglaltság miatt nem tudtunk ezen résztvenni, a bíróság pedig nem egy rakéta, így az írásbeli ítélet és az indoklás nem áll rendelkezésünkre, azaz nem tudni pontosan mi az ítélet.

Mi “készséggel elhisszük”, amit T. Mészáros polgármester mondott, hogy másodfokú ítéletében kimondta a bíróság, hogy bűnösnek talált a bíróság rágalmazás vétségében, még azt is, hogy a bíróság egy év próbaidőre bocsátást rendelt el.

Az azonban már megmosolyogtató, hogy ebből ez a jóképességű azt a következtetést vonja le, hogy Gutai Zsolt egy közönséges bűnöző és majd eljátszom a mártírt, mert a politika üldöz.

Sajnos rossz hírem van Bandi bá! Miért lennék én mártír? Talán az igaz, hogy az ilyen fajták üldözik a szabad véleményt, aki egy talpnyaló, csicska helyi kiskirály, de a jelenleg még egyedüli független magyar bíróságot nem tekintem politikai ítéletet gyártó kisiparosok gyülekezetének.

Inkább azt mondhatjuk, hogy ez a fajta megnyilvánulás kapcsán árulják el a T. Mészáros-félék, elképesztő módon szeretnék már végre, ha az állampárt a bíróságokat is maguk alá gyűrje.

Hogy pontosan átgondolhassa kedves olvasó a fentieket, pontosan idézzük a helyi lakájmédiás sajtószakik végtermékének ide vonatkozó részét:

– A Boldogulj Érden blog szerkesztőjéről és üzemeltetőjéről, Gutai Zsoltról másodfokú ítéletében kimondta a bíróság, hogy bűnös rágalmazás vétségében, és a bíróság egy év próbaidőre bocsátotta. Ez alapján elmondható, hogy Gutai közönséges bűnöző, aki ha csak egyszer is elköveti ezt a bűnt a következő egy évben, a törvény ereje még szigorúbban sújt le rá. Gutai most majd nyilván eljátssza a mártírt, mintha őt a politika üldözné, de ne essen senki tévedésbe: Magyarország jogállam, ahol nem lehet büntetlenül hazugságokat terjeszteni. A baloldal eddig az ellenkezőjét hitte és gyakorolta, de  meggyőződésem, hogy ennek lassan vége – zárta szavait T. Mészáros András.

Mindenki ítélje meg maga!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6814925610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása