KÖZZÉTETTÉK AZ ÉRDI RABLÓRÓL KÉSZÜLT VIDEÓT! Nézze meg, így könnyebben felismerheti
2019. július 09. írta: BoldogÉ

KÖZZÉTETTÉK AZ ÉRDI RABLÓRÓL KÉSZÜLT VIDEÓT! Nézze meg, így könnyebben felismerheti

Amint arról már tegnap beszámoltunk, az Érdi Rendőrkapitányság egy rablás gyanúsítottját keresi.

Eddig csak képek voltak, de tegnap délután egy videót is közzétettek, amelyen a keresett férfi látható. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi július 7-én hajnali 2 óra körül az Érd-Felső vasútállomás peronján megfenyegette a sértettet, majd készpénzének átadására kényszerítette.

A rablóról kamerafelvételek állnak rendelkezésre.

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyt vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7214933314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása