HOGYAN ASZFALTOZNAK ÉRDEN UTAT! Csakúgy! Jó lesz az tanyára parasztnak
2019. július 20. írta: BoldogÉ

HOGYAN ASZFALTOZNAK ÉRDEN UTAT! Csakúgy! Jó lesz az tanyára parasztnak

aszfaltozas-berettyoutca-erd-cimlap.JPG

Úgy tűnik T.Mészárosék maximumra lökik a választási motor fordulatszámát.

aszfaltozas-berettyoutca-erd-01.JPG

aszfaltozas-berettyoutca-erd-02.JPG

Nem tudjuk mással magyarázni, hogy némi úthengerelés után egész egyszerűen jött is a vékony kopó réteg. Semmi szegély, semmi fakszni. A komolyabb munka kész időpocsékolás lenne, nekik pedig most azt kell elhitetni az érdiekkel, hogy rengeteg utat építenek. Hogy mi lesz egy rövid idő múlva az utak minőségével? Kit érdekel?

aszfaltozas-rajzoltiv-erd-berettyoutc.jpg

Az út ívét is elég kreatívan rajzolták, csak azon csodálkozunk, hogy nem vittek bele semmi nemzeti fineszt, valami emlékezetes mintát. 

Majd elfelejtettük, mindez a Berettyó utcában történt.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4214971860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása