ARADSZKIÉK LAKÁJMÉDIÁJA: ÉRDI MELÓS FELEDKEZZ EL A BALATONRÓL! Ezt üzenik nektek
2019. július 25. írta: BoldogÉ

ARADSZKIÉK LAKÁJMÉDIÁJA: ÉRDI MELÓS FELEDKEZZ EL A BALATONRÓL! Ezt üzenik nektek

balaton-24-hu.jpg

Soha ennyi tőke, állam által finanszírozott fejlesztés és pénz nem áramlott még a Balatonhoz, és soha ekkora figyelmet nem kapott a tó és a turizmus – állítja Hoffmann Henrik a fideszes médiaalapítványhoz tartozó Somogy megyei újságban, aki a Balatoni Turizmus Szövetség elnöke.

Arról persze nem tesz említést, hogy milyen alapon és mennyit osztogatnak, de ezt tegyük is most félre. A cikk azért íródott, mert sok kritika jelent meg arról, hogy az idei szezonbana kispénzű turisták kiszorulnak a Balatonról.

Mondjuk már a cikk címe, vagyis

“Osztályharc helyett fejleszteni kell a Balatont!” 

is sokat elárul a hozzáállásukról. Hoffmann szerinte téves és abszurd az a megközelítés, hogy osztályharc kérdése, hogy kié a Balaton.

Aztán rátér arra a nehezen félreértelmezhető gondolatra, amit érdemes szó szerint idézni:

„Ez a nosztalgia a szakszervezeti üdültetés korszakát idézi, amikor a SZOT-üdülőben mindenki lemehetett napozni. Azonban ez nem tartható fenn ebben a formában sem Európában sem máshol. A világon mindenhol vannak olyan kiemelt üdülőhelyek, amelyeket a kevésbé tehetős vendégek nem engedhetnek meg maguknak, és vannak olyan helyek is, ahol a tehetősebbek nyaralnak. Például a francia munkásosztály sem Monte Carlo-ban vagy St. Tropez-ben üdül, de ők is megtalálják a számukra megfelelő és kedvelt pihenőhelyeiket.”

Szóval megint szembejött az “Annyit érsz, amennyi pénzed van” elhíresült, a fideszesek által gyakran és előszeretettel fejünkhöz vágott mondás.

címlap: 24.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3114979626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása