CSŐZIK-TMA:1-0 - ÉRDEN ORBÁN EGY G*CI! Megszívatták Csőzikék a helyi lakájmédiát
2019. július 27. írta: BoldogÉ

CSŐZIK-TMA:1-0 - ÉRDEN ORBÁN EGY G*CI! Megszívatták Csőzikék a helyi lakájmédiát

o1g-contextus-hu.jpeg

Azóta persze elszégyellték magukat és leszedték az oldalukról.

Hatalmas, de kreatív szívatással lepte meg az Érdmost helyi nyalonc sajtószakijait Csőzik László, az ellenzéki polgármesterjelölt.  Egy fiktív névsorral becsempészte Simicska Lajos legendás, Orbán Viktort minősítő megjegyzését az újságba.

Csőzik László a hét elején jelentette be, hogy 12 főből álló képviselőjelölti csapata megkezdi a munkát, a mögötte felsorakozott az MSZP, a DK, a Momentum, a Jobbik, az LMP és négy jelentős civil szervezettel együtt.  Azt ígérte, azért fog dolgozni, hogy egy tisztességes versenyben váltsák le októberben a rengeteg botrányt kavaró T. Mészáros András vezette városvezetést - írta meg a 24.hu-nak

Csőzikéket a jelenlegi polgármestert nyíltan támogató, százmilliókkal kistafírungozott önkormányzati médiás cég oldala, az ÉrdMost rögtön betámadta. Ezért, amikor a lap a 12 választókerület ellenzéki jelöltjeinek névsorát kérte, olyan listát küldtek, amelyben a nevek kezdőbetűje pont a Simicska-mondatot adta ki.

erdi-nevsor-o1g-24-hu.jpg

A névsort az Érd Most szombaton reggel Az Érdi Fidesz-KDNP-Összefogás már felkészült, majd az Önkormányzati választás: Megtudtuk, kik indulnak képviselő-jelöltként címen le is hozta.

Ha most valaki erre a linkre megy rá, már nem talál semmit rajta, nyilván rájöttek az átverésre.

Csőzik a 24.hu-nak azt mondta, hogy azért toltak ki a városvezetést kritikátlanul népszerűsítő és messzemenőkig kiszolgáló újsággal, mert az, rögtön azután, hogy az ellenzék bejelentkezett az önkormányzati választásra, hiányosan és valótlan információkkal  teletömve jelentette meg az erről szóló hírt, amit ráadásul a fideszes alpolgármester ellenzéket támadó megjegyzéseivel kommentált.

“Amennyiben T. Mészáros András és szervilis kiszolgálószemélyzete úgy gondolja, hogy a választást aknamunkával, propagandával kell megnyerni, ebben nem vagyunk partnerek.”

címlap: contextus.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr214982534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása