EGYRE SÚLYOSABB ÁLLAPOTBAN T. MÉSZÁROS ANDRÁS! Érden a helyzet fokozódik
2019. augusztus 08. írta: BoldogÉ

EGYRE SÚLYOSABB ÁLLAPOTBAN T. MÉSZÁROS ANDRÁS! Érden a helyzet fokozódik

tmeszaros-csukalib-hu-sokszor.jpg

Ezen is túl vagyunk, heti sületlenségi gyűjteményét adta át tegnap Érd polgármestere, a jelenlévő helyi, lakájipari sajtószakmunkásoknak.

Heti sajtótájékoztatóján T. Mészáros András beszámolt arról, hogy folytatódik az útépítési program: aszfaltoznak a Keselyű, a Szapáry, Bihari, Bikszádi, Könyves Kálmán, Hunyadi, Szénégető utcákban, járda épül a Duna utcában. Mint hangsúlyozta: nyolc év alatt közel annyi utat építettek, mint 1930-tól 2008-ig.

Na, most itt álljunk meg kedves Bandi  bá! Csak úgy a levegőbe, 1930-tól? Miért  nem 1810-től? Sőt! Lehetne 305-től, a Római kortól?

A  Fidesz 2006 -től van hatalmon az 13 év! Ugyebár maga Simó Károly alpolgármester mondta, hogy az érdiek csatornapénzéből (a lakossági befizetésekből és némi állami támogatásból) 50km út épült 2011 és 2014 között. 

Ezek szerint maguk a fideszesek is beismerik, hogy 5 évig nem csináltak semmit gyakorlatilag, hiszen nem igazán építettek utat. 

Korábban T.Mészáros azt mondta, hogy 70km út épült amióta Érd polgármestere. Segítsen nekünk, mert ezek szerint igazából, a városvezetésnek tulajdoníthatóan 70km - 50km, azaz 20km út épült 8 év alatt, azaz 2 és FÉL KILOMÉTER ÉVENTE? Erre szeretnének büszkék lenni? Lehet, hogy szerényebbnek kellene mutatkozni, ami az arc nagyságát illeti, talán még némi szégyenérzet is beleférne! Érd sajnos nem csak arról híres hogy kertváros, hanem arról is hogy több száz kilométer poros utcája van.

Azt mondta T.Mészáros a sajtótájékoztatóján: „A folyamatot kicsit megakasztotta a balliberális ellenzék ocsmány trágárkodása, de az ő éretlen és felelőtlen viselkedésükért nem az érdiek tartoznak felelősséggel. A tárgyalásokat folytatjuk, és bár az ellenzék stratégiája az, hogy csatatérré változtassa Érdet, bízunk benne, hogy a választási kampány elcsitultával ugyanolyan eredményesek lesznek ezek a tárgyalások, mint amilyenek a korábbiak voltak”

Értsük  ezt úgy, hogy az  ellenzék miatt akadt meg a Kósa “Bohócügyiminiszter” Lajos által beígért 60 milliárd forint felhasználása? 

Vajon az “ellenzék ocsmány trágárkodása” alatt mit érthet Bandi bá? Orbán régi harcostársának elhíresült mondatára, hogy Orbán 1 geci? Ezt nem az érdi ellenzék  találta ki, hanem az a Simicska Lajos, aki Érden építette jócskán túlárazva a csatornát. Meg van polgikám? Szóval extra profitért! 

Lehet, hogy Bandi bá attól lett ideges mostanában - ez a nagydarab, általában nyugodt ember -, hogy közeleg a választás, közeleg az elszámoltatás ideje. Nincs egyszerű helyzetben. Az érdieknek elege van a Fideszből a simlis, hazugozó vezetőkből. 

Kemény lesz amikor  majd szembesítik az  elmúlt 13 évvel. Bizony! 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5415000972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2019.08.10. 21:46:02

té mészaros a kurvaannyába elmehet! a mészaros lölö mellé, a pöcegödörbe!
süti beállítások módosítása