ÚJ HÉT, ÚJABB ÉRDI KÉPVISELŐJELÖLTET MUTATTAK BE! Kocsner János, aki 70 évesen sem nyugszik
2019. augusztus 12. írta: BoldogÉ

ÚJ HÉT, ÚJABB ÉRDI KÉPVISELŐJELÖLTET MUTATTAK BE! Kocsner János, aki 70 évesen sem nyugszik

kocsnerjanos.jpg

A Csőzik csapat 2. választókerületi, azaz – Tisztviselőtelep, Újfalu, Városközpont – képviselőjelöltje, Kocsner János, vele indították az e heti bemutatkozást.

A jelölt egyik fontos ismérve, hogy világéletében Érden élt, így nem csoda, hogy , és kifejezetten jól ismeri a körzetét, ahol indul illetve őt is sokan ismerik.

Kocsner János bemutatkozójából mi annyit emelnénk ki, hogy

“A mai napig aktív életet élek, dolgozom mint egyéni vállalkozó. Házakat építek, és építkezések művezetőjeként dolgozom nyugdíj mellett. Számos társadalmi megbízatásom is van, melyeket térítésmentesen látok el. Ilyen pl. az Érdi Baseball Egyesület főtitkári tisztsége, mely feladatomra különösen büszke vagyok.”

Hoppá!

Röviden és plasztikusan összefoglalható, mit tűzött zászlajára. Ugyanis ez az a városrész amely a kereskedelmi utak mentén, a vasútvonal építésével alakult ki, a város iparosodása is itt kezdődött el.

Úgy látja, ez az utolsó pillanat, amikor ezt a városrészt még meg lehet menteni, a meglévő ipart védősávokkal lezárni, annak érdekében, hogy ne zavarja az itt élők nyugalmát és az esetleges bővítéseket ne lehessen a lakosság beleegyezése nélkül elvégezni.

Az új létesítmények megközelítését feltáró utak kialakításával engedjük majd kivitelezni. Az új sportlétesítmények méretét felülvizsgáljuk, s reális keretek közé szorítjuk. Hiszen gondoljunk csak bele, hogyan lehet egy ilyen monstre épületet gazdaságosan üzemeltetni? És bizony városi forrásokat köt le, melyek sok más, akár értékesebb célra is elkölthetők lennének. Nem szeretné, ha szűkebb lakókörzete átgondolatlan és megalomán tervek áldozatául esne.

A jelölt az ott lakókkal közösen, ezt a rendkívül tagolt, véleménye szerint kicsit elhibázottan megépült területet komoly munkával, közös akarattal igazán élhető, szerethető és pezsgő közösségi életet élő városrésszé akarja tenni!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5915006526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása