RADIKÁLIS VÁLTOZÁS AZ M0-S AUTÓÚTON HÉTFŐTŐL! Végre vége a lezárásnak
2019. augusztus 31. írta: Smitt Róbert Író

RADIKÁLIS VÁLTOZÁS AZ M0-S AUTÓÚTON HÉTFŐTŐL! Végre vége a lezárásnak

mnullas.jpg

Szeptember 1-jétől ismét zavartalanul használhatják a közlekedők az M0 autóút 6. sz. főúti csomópont lehajtó ágát az M1 autópálya felé vezető irányból.

A csomópont környezetében elkészült a végleges betonburkolat, a kivitelező elvégezte a csatlakozó vízépítési, pályavilágítási beavatkozásokat, a végleges forgalomtechnikai elemek is a helyükre kerültek, felfestették az útburkolati jeleket is.

Július 21-től már használhatják a közlekedők a szigetszentmiklósi csomópont lehajtó ágát.  Szeptember 2-ától (hétfő), pedig az autósok már fel is felhajthatnak az M0 autóútra a szigetszentmiklósi csomópont M1 autópálya felé vezető ágán, a munkaterületen átvezetve.

A terelések változásáról a szakemberek folyamatos tájékoztatást adnak, az egyes tervezett ütemekről és a várható korlátozásokról, az autóút aktuális forgalmi helyzetéről a közlekedők a www.utinform.hu oldalon tájékozódhatnak.

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásból, a NIF Zrt. beruházásában, az STR M0 Konzorcium (STRABAG Építő Kft. és STRABAG AG) kivitelezésében valósul meg.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4315033560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása