AZ ÉRDI KUKÁS CÉGNÉL PATÓ SIMON ÉS BOLDOG ANNA IS ENNYIRE HÜLYE? Vagy az alkalmazottak maguktól
2019. szeptember 07. írta: BoldogÉ

AZ ÉRDI KUKÁS CÉGNÉL PATÓ SIMON ÉS BOLDOG ANNA IS ENNYIRE HÜLYE? Vagy az alkalmazottak maguktól

boldoganna-patosimon.jpg 

Friss hírként készített az Érdlakó egy videót, amelyen megörökítette az “okosba” érdi szelektív hulladék elszállítást, amelyet a Boldog Anna - Pató Simon páros által vezetett cég követett el.

Most vitték el a szerzőtől a szelektíven gyűjtött hulladékot, és egész egyszerűen egybeöntötték. Érdlakónk egyik családtagja a saját szemével látta meg először, aztán nem voltak restek, mert a hulladékszállító után eredtek, és videón megörökítették a művüket. A személyzet mindezen csupán mosolyog, nekik ezek szerint ez a normál ügymenet. 

Mindez annak fényében különösen abszurd, hogy egy májusi hír szerint kaptak 17 új járművet, közel 700 millió forint értékben uniós forrásból, s ennek kapcsán Érd polgármestere, T. Mészáros András polgármester mondta, hogy a járműveknek köszönhetően felgyorsul majd a kommunális, a szelektív és a zöldhulladék begyűjtése, Pató Simon meg arról beszélt, hogy az átadásra került géppark mekkora segítséget jelent majd a közszolgáltató életében.

Akkor most mi van?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8015050614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása