NYOMASZTÓAN SOKAT KÉSNEK A VONATOK? Egyesek szerint minősíthetetlen a szolgáltatás
2019. szeptember 25. írta: Smitt Róbert Író

NYOMASZTÓAN SOKAT KÉSNEK A VONATOK? Egyesek szerint minősíthetetlen a szolgáltatás

vonat_hirado_hu.jpg

Nyomasztóan sokat késnek a vonatok.

“A munka- és a lakhelyem között vasúttal járok nap mint nap. 2018 tavaszán valami elszakadt bennem a MÁV minősíthetetlen szolgáltatásával kapcsolatban. Ezért egy éven keresztül feljegyeztem az induláskori és az érkezéskori késés időtartamát” – írta Balogh Roland okleveles közlekedésmérnök az Elegem van a MÁV-ból! Facebook-csoportban. A 428 utazásból alig 107 alkalommal esett meg, hogy idejében indult (25%), és összesen 16 utazás volt, amikor idejében érkezett (3,7%) a szerelvény. Mindössze kilenc olyan eset volt, amikor nem késett sem induláskor, sem érkezéskor (2,1%)

Balogh úr valamivel több, mint negyedmillió forintot fizetett ki a vasúttársaságnak a szolgáltatásért, ami feleslegesen elvett az életéből 56,96 órát. „Ezt az időt csak hasznosabban tölthettem volna el, dolgozhattam volna, családommal lehettem volna” – írja. A Közlekedő Tömeg Egyesület tüntetést jelentett be a MÁV ellen szeptember 26-ra. Már a meghívó szövege is keserű tréfa: „Az esemény 17 órára van meghirdetve a Facebookon, de a MÁV iránti szolidaritásból 1 órás késéssel, azaz 18:00-kor fog kezdődni.”

(hvg) 

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6915171350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása