MIÉRT HAZUDIK T.MÉSZÁROS AZ ÉRDI JÁTSZÓTÉRRŐL? Senki nem szólt, hogy ez ciki?
2019. október 04. írta: BoldogÉ

MIÉRT HAZUDIK T.MÉSZÁROS AZ ÉRDI JÁTSZÓTÉRRŐL? Senki nem szólt, hogy ez ciki?

tmeszaros-jatszoter-hazugsag.jpg

Egyre nagyobb bajba sodorják magukat T.Mészárosék a hazugságaikkal.

Tegnap mi is írtunk róla, hogy az új érdligeti játszótérrel komoly gondok vannak, pontosabban az érdi fideszesek a saját hülyeségük oltárán feláldoznák az érdi családokat is.

 

Az RTL Híradója tegnap ismét szánt néhány percet az ügynek, ugyanis anyagukból kiderül.

“... avatásra szóló meghívón az érdi önkormányzat még azt állította, elkészült, szerdán a hivatal már próbaüzemről írt, mostanra pedig lezárták azt a játszóteret, ahol gyereket ért baleset”

Nem értjük egyébként T. Mészárosék ragaszkodását hazugságaikhoz, ugyanis egyszerűen annyit kellene elismerni, elnézést kérünk, hibáztunk. Ha így folytatják komoly kampánytényezővé válik az egész, Csőzik László pedig köszöni szépen és nagyon jól kihasználja.

Persze nem is a Fideszről lenne szó, ha nem kötnék az ebet a karóhoz, úgy tűnik itt Érden már tényleg annyira hülyék, hogy már mutogatni kéne őket.

Amikor már a saját szemednek, a leírtaknak - amit te írtál - sem hiszel, ott már azért komoly mentális problémák vannak. 

Annyi eredménye volt egyébként az Rtl tudósításának, a híradójuk forgatása után az önkormányzat lezáratta a területet egy vasráccsal, amit azzal magyaráztak, hogy még építkeznek. 

T.Mészáros András a Facebookon annyit tudott írni, hogy az egész ügy aljas provokáció és idézzük:

“A mai napon megtesszük a jogi lépéseket az RTL Klub televíziós csatorna és mindazon médiumok ellen, amelyek hazugságokat terjesztenek az érdligeti játszóparkkal kapcsolatban….”

Ennél azért több kellene Bandi bá!

Vagy inkább válassza a nyugdíjat!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3315191954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása