ELKÉPZELHETŐ LENNE ÉRDEN? Borkai Zsolt Győr polgija a legnagyobb pornóoldalra is felkerült
2019. október 06. írta: BoldogÉ

ELKÉPZELHETŐ LENNE ÉRDEN? Borkai Zsolt Győr polgija a legnagyobb pornóoldalra is felkerült

borkai_zsolt-pornhub.jpg

Ígéretéhez híven folytatta ma is leleplezését az Ez Az Ördög Ügyvédje blog.

Egyelőre még a polgárpukkasztásé illetve a közerkölcs rombolásáé a terep, hiszen nem szórakozott a blog írója, nemes egyszerűséggel feltette a Borkai Zsoltról és Rákosfalvi Zoltán ügyvédjéről szóló videót a legnagyobb pornóoldalra.

Az utóbbi napokban elindult botrány egyelőre nem tudni hová tart, de Győr polgármestere a a némaságot választotta egyelőre.

Feltehetjük a kérdést, hogy meddig hallgat még Borkai, habár tett egy-két bátortalan lépést a Facebookon egy családi közös fotó kirakásával, illetve lakonikusan annyit írt a kép felé:

"Kitartunk. Jóban, rosszban."

Nem volt meggyőző!

Kattognak a kampányguruk kerekei, hogyan oldják meg ezt a feladatot, mi legyen Borkaival. Mert ne legyenek illúzióik, akár beáldoznák Borkait, ha úgy ítélik meg, hogy már túllépi Győr határait.

Egyelőre a Borkai stáb a nyilvános programokat lemondta, de ez csupán talán még ma, vasárnap tartható. A végtelenségig nem lehet elbújni Borkai úr, szembe kell nézni a valósággal. 

A blog írója még ígért egy nagy durranást, és amennyiben ezt beváltja, akkor tényleg nagy bajban lesznek Borkaiék, nevezetesen nyilvánosságra hozza, ahogy szívja Győr polgármestere a kokaint. 

Az már túl lesz a prűdség, álszentség határán, ugyanis köztörvényes bűncselekmény, dokumentálva.

Az lesz a választóvonal.

A kétkedőknek csak így a vasárnap reggeli kávé mellé jöjjön egy videó is.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3215201062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hederg 2019.10.06. 10:48:50

Ilyenek ezek a beképzelt,pökhendi emberek,bocs az emberek túlzás! Ez lenne a polgári (huha), "keresztényi és persze "igaz magyar"? Nem! Ezek csak egy bocs suttyerák kalandorok! Borkai esete mutatja hogy fér össze egy kíváló sportember élet és a primitív bunkóság! Orbán és bandája ilyen elnézést a jóérésű Fidesz-KDNP emberektől!
süti beállítások módosítása