ÉRD SZAVAZOTT: Mutatjuk a legfrissebb számokat
2019. október 13. írta: Smitt Róbert Író

ÉRD SZAVAZOTT: Mutatjuk a legfrissebb számokat

onkormanyzati-valasztas.png

19 órakor bezártak a szavazókörök , a 18:30-as  részvételi adatok alapján országosan a  szavazóképes választók 47,2,  Érden 44,47 százaléka járult az urnák elé Nagy a tét ezt mindenki érzi, kíváncsiak várjuk majd és közzé is tesszük folyamatosan a számokat. Kövessék velünk a fejleményeket.

Ha bármilyen különleges eseményt tapasztalnak a szavazás során, kérjük tájékoztassanak minket. Üzenetet küldhetnek a boldoguljerden@gmail.com e-mail címre vagy a Facebookon.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6915221214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása