ÉRDEN TEGNAP ESTE MÁR IRATOKAT AKARTAK ELTÜNTETNI FIDESZESEK! Közbeléptek Szűcs Gáborék
2019. október 14. írta: Smitt Róbert Író

ÉRDEN TEGNAP ESTE MÁR IRATOKAT AKARTAK ELTÜNTETNI FIDESZESEK! Közbeléptek Szűcs Gáborék

 t_meszaros-andras-erd-polgarmester-exkluziv-3.jpg

Nagyon megijedt a fideszes csapat.

A bukott érdi polgármester T. Mészáros András nagyon megijedhetett tegnap, ugyanis feltehetőleg különböző kényes iratokat akartak kimenekíteni a csapatával tegnap este 10 óra körül. Az ellenzéki összefogás rögtön rendőri intézkedést is kért az ügyben. 

T Mészárosék körül már  évek óta áll a bál, ami a választási hajrában felerősödött. A volt polgármester hosszú évek óta vezette a várost, ennek ellenére például az utak kérdését nem tudta megoldani, de ott van még a nagy felháborodást keltett csatornapénzek ügye. Nem tudjuk, milyen iratokat szerettek volna megsemmisíteni T. Mészárosék, de annyi bizonyos, hogy nagyon komoly “meglepetések” lehettek azokon a papírokon.

 

 A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2315221726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása