BIO BÉBIÉTELNEK INDULT EZ A DM TERMÉK, DE VISSZAHÍVTÁK! Vigyázzanak az érdi anyukák, veszélyes
2019. október 24. írta: BoldogÉ

BIO BÉBIÉTELNEK INDULT EZ A DM TERMÉK, DE VISSZAHÍVTÁK! Vigyázzanak az érdi anyukák, veszélyes

dmbio_csirkehuskeszitmeny-bebietel.png

A dm közzétette, hogy a képen látható a bébiételt visszahívták. 

Mindenkit arra kérnek, aki vásárolt ilyet, hogy az érintett terméket ne fogyasszák el, bármelyik üzletükben visszaveszik a bontatlan és a már bontott termékeket is, blokk nélkül is.

A termék egy pürésített csirkehúsos bébiétel, amely esetén nem zárható ki, hogy kék fóliadarabkák kerültek a termékbe – mindezt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tette közzé. A cég tájékoztatása szerint a bébiételt a magyar dm üzletekben zárolták és visszahívják a fogyasztóktól.

A termék pontos megnevezése dmBio csirkehúskészítmény, a babák négy hónapos korától adható, 125 grammos kiszerelésben hozták forgalomba, minőségüket 2021. január 21-ig őrzik.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8715260948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása