RADIKÁLISAN ÁTALAKUL AZ ÉRDI MÉDIA! Csőzikék 2 hónapra Gárdosra bízzák, havi 500 ezerért!
2019. december 02. írta: Smitt Róbert Író

RADIKÁLISAN ÁTALAKUL AZ ÉRDI MÉDIA! Csőzikék 2 hónapra Gárdosra bízzák, havi 500 ezerért!

erdtv.jpg

Érden átalakul a helyi tévé és talán az egész média szerkezete is. Mint arról már korábban beszámoltunk, november 30-ával visszahívták tisztségéből Fekete Zoltán helyi médiagurut, aki oly sokáig szolgálta hűen T. Mészáros Andrást, és segítette a politikus pökhendi “uralkodását.” 

Fekete helyére az eddig műsorvezetőként dolgozó Gárdos Attilát nevezték ki Csőzikék, havi félmilliós fizetéssel. Gárdos megbízatása mindösszesen 2 hónapra szól.

Reméljük, nem azt gondolják, hogy ünnepek ide, ünnepek oda, nagyon hamar találnak majd egy olyan ügyvezetőt, aki szakmailag is megfelelő lesz, és át tudja pozícionálni az eddigi propaganda tévét egy szabadabb kommunikációs irányba. 

Abban pedig legfőképpen bízunk, hogy nem úgy fog működni a pályázat, hogy már rég megvan az illető, csak hivatalosan meg kell hirdetni a pályázatot, azaz csupán a látszatra kell adni. 

Mindenesetre kíváncsian várjuk az új vezetőt, és a megújult műsorstruktúrát is, nincs sok ideje Csőzikéknek, hogy elindítsák a megújult szolgáltatást. De lehet, hogy nem újítanak meg rajta semmit, egyelőre ez is a jövő zenéje.

Fotó: érdt tv

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2715334598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

György Dejtári 2019.12.02. 14:40:29

Egyszer már összekapaszkodtak csak ez az új banda még mocskosabb !
süti beállítások módosítása