HOLNAPTÓL LEHET JELENTKEZNI FELVÉTELIRE: Érdi diákok, hajrá!
2019. december 19. írta: Smitt Róbert Író

HOLNAPTÓL LEHET JELENTKEZNI FELVÉTELIRE: Érdi diákok, hajrá!

felevteli_eduliue.jpg

Elindult a felvételi jelentkezés. A szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2020. február 15-ig lehet jelentkezni az A már elérhető felvételi tájékoztató tartalmazza a meghirdetéseket, az aktuális szabályokat, a pontszámítási módszereket és egyéb, az érvényes jelentkezéshez szükséges tudnivalókat. 

Az intézmények által meghirdetett szakok listáját itt találjátok. A képzésekről pedig bővebb infókat a szakleírásokban találhattok.  

Meddig jelentkezhettek?

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2020. február 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje később, február 20-án van. A hitelesítés legegyszerűbb módja ebben a felvételi eljárásban is az Ügyfélkapus hitelesítés.

Az online tájékoztató január végéig még frissülhet a hivatalos kiegészítéssel, amely tartalmazza a megjelenés után történt esetleges változásokat - hívja fel a figyelmet a felvi.

(eduline)

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1215359124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása